menu  

Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach
Thuiszorg Totaal, zorg met een glimlach

Persoonlijke zorg bij u thuis

Persoonlijke zorg bij u thuis, wij staan klaar voor u!
Dit uitgangspunt is de kern van onze dienstverlening. Wij staan klaar voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zelfstandig thuis kan blijven wonen. Ook wanneer het met de gezondheid of de situatie moeilijker wordt. Dan zoeken wij samen met u naar oplossingen. U wilt bijvoorbeeld graag zelf bepalen hoe u uw dag indeelt, wanneer u naar bed gaat en op wilt staan, wat en wanneer u eet. Dat kan bij ons! Onze klantcoördinator maakt hierover afspraken die passen bij uw situatie. Wij komen wanneer u dat wenst en bieden de aandacht en zorg die u fijn vindt, door Zorgverleners waarbij u zich prettig voelt. Onze Zorgverleners zijn ervaren en goed getrainde professionals die werken vanuit het hart en hun werk steeds afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.


Wat kunnen we voor u als senior betekenen?
In de praktijk gaat het vooral om een combinatie van ondersteuning en persoonlijke zorg. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Zeker in situaties waarbij sprake is van kwetsbaarheid, zoals bij dementie of bij ernstige lichamelijke beperkingen. Door de wijze waarop wij, individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke verzorging bieden kunt u langer veilig thuis wonen, met behoud van eigen regie en persoonlijke integriteit.


Wat kunnen we voor ú als betrokken familielid betekenen?
U komt tijd tekort als u wekelijks of misschien zelfs dagelijks bij uw  vader, moeder of familielid thuis langsgaat om te helpen. U maakt zich wellicht grote zorgen of het allemaal wel goed gaat. Daarbij komt dat u zelf ook een druk eigen leven heeft waarbij u uw tijd moet verdelen tussen uw gezinsleden, werk en privé activiteiten. In dat geval kunnen wij uw zorgtaak verlichten door mantelzorgtaken over te nemen en uw dierbare familielid te ondersteunen. Zodat u tijd en energie overhoudt voor uw eigen leven. Zo zorgen wij er voor dat u weer gewoon partner, dochter of zoon kunt zijn.

Download hier onze algemene brochure in pdf formaat.

 

 

 

 

info@tttamstelland.nl
T +31 (0)6 30632356